Saturday, October 15, 2011

Big Apple kini di Taiping

Setelah Nash Donut & Bakery telah ditutup pengoperasian kedainya di Taiping Sentral bbrp bulan lalu...kini Big Apple Donuts telah muncul pula di Taiping ni. Lokasinya bkn di Taiping Sentral tetapi di dalam Tesco Mall di Taiping ni. Alah, bersebelahan aje Tesco ngan Taiping Sentral ni, hahaha..
Lot kedainya ni dulu adalah kedai Jom Bali Cafe yg juga telah ditutup beberapa bulan yg lalu.

Nota:-
-Nak balik Bentong lagi esok pagi. Nk jengok mak dan ayah lagi. Kali ni ada along skali sbb dia cuti sampai Isnin 17hb ni. Plan esok nk balik ikut Cameron sbb nk singgah membeli buahan yg kitorang sekeluarga suka makan bersama-sama!!!!

-Balik Tesco td...singgah umah mak dan abah. Bg anak2 jumpa wan & pah dorang terutamanya along ni. Bila mak tau kitorang nk balik Bentong sok..mak ada bekalkan sedikit supplement utk mak aku try. Bkn pe..mak aku tu tak lalu nk makan. Harapnya ada supplement mcm ni...mak aku ada tenaga.

3 comments:

POSH76 said...

sedap big apple ni...nak belila jab lagi

wantie said...

hohoho.. dia mai dah. dia mai dah big Apple ni kat Tepeng.

Pas ni leh la nengok akak ngan Big Apple lak noh..

Doakan akak selamat dlm perjalanan ke Bentong ya..

Hunny Kitty said...

oh!! suke222 lepas ni balik tepen best laaaaaaaaa