Tuesday, October 18, 2011

Citer awan..

Takde apa..tajuk ni cuma pasal gambar di bawah ni aje. Cahaya matahari ada..tp ditutupi oleh awan gelap. Elok pulak awan tu seakan2 membulat tapi leper, hmm..
Gambar ni diambil oleh abg menggunakan kamera hp nya di Pengkalan Hulu, kat area padang depan hostel aspura. Hari semalam jer ni masa hantar along balik hostel setelah dibenarkan bercuti dari Khamis hari tu..
Angah exam..dia tak ikut hantar along. Lepas hantar angah ke sekolah...gi amek akiss pulak balik dari sekolah..kitorang terus ke Pengkalan Hulu. Mintak tolong Piluih amekkan angah dari sekolah petang tu. Kitorang tak sempat nk amek dia. Keluar dari perkarangan maktab kul 5.15 punnnn...sampai Tepen hampir jam 7.40mlm, mmmm.


Oh ye..aku kan balik Bentong pagi Sabtu baru2 ni. Hmm...lega sangat bila tgk mak dh ada tenaga dan selera makan dh ada semula..alhamdulillah. Syukur sgt2. Semoga mak semakin sembuh.

Sebenarnya nk apdet citer masuk muzium Time Tunnel kat Cameron Highlands yg kitorang terjah hari Sabtu OTW nk balik Bentong ri tu..tp tak berpeluang lagi la nk simpan citer tu kat sini.

3 comments:

atty's said...

alhamdulillah makcik dah sihat.

wantie said...

Syukur sesangat Mak akak dah bernasur pulih.

Memang cantik gambo awan tu. Pandai snap.

Rinna said...

Alhamdullillah mak dah beransur sembuh.. Susah hatikan.. kalau mak kita kurang sihat..