Monday, August 10, 2009

Akiss grading..

Jumaat 07.08.2009; malam..

Hmm..setelah sekian lama tertangguh, akhirnya terlaksana jugak majlis ni..

Alhamdulillah, akiss lulus gak ler utk dptkan talipinggang kunen tp tak dpt ler terus yg double punya. Ada ler kekurangannya tu. Tak mengapa la..pelan2 ye Akiss. Along ngan angah tu lagi ler tak penah belajar lagi taekwando ni, hehe..(ayat utk menyedapkan hati dia..kehkehkeh)..

Sir. Jiva kata 3 org yg tak lulus utk grading malam tu. Hmm..sian.

video


Ni ler 1st time aku tgk mende2 cenggini, hehe.

Malam tu..ramai ler mak bapak yg dtg bagi sokongan moral kat anak memasing. Sambil2 tu teruja le jugak nak tengok anak beraksi dlm ujian ni, hehe..
Dah tentu ler ramai yg memegang kamera digital, kamera hp, video cam dan ada yg siap buat lintas langsung ngan 3G lagi ler, kehkehkeh..

Gambar kat atas tu team yg pertama diuji..

Akiss dlm team yg ke 2 wat ujian malam tu.
"Tendang Kiss..jgn tak tendang," hehe..

Sedang mendengar arahan selanjutnya.

Yg botak tu cikgu Samsul..
Yg mcm marah2 tu ler Sir. Jiva..(dah mcm takde suara dah dia ni)

Akiss seronok coz dia dah selesai ler...tunggu result aje lagi.

Dah tentu ler ibu dia yg soh pose ni, hehe..

Kena tgk team lain dulu sebelum boleh balik..

Akiss dan kawan2nya.

Ni ler Master segala Master..datang dari KL semata2 utk majlis grading..

Akiss ngan Hidayah..yg juga rakan sekelas dia kat sekolah.

Apa laa lagi yg Jiva dok jerit2 lagi tu..
11hb ni dia flight ke Korea ler. Ada tournament kat sana..wakil M'sia utk WTF.

Amboi..rancaknya anak dara ni bersembang. Agak2nya..besar2 cenggini mende laa yg diorang perkatakan, ye? huhu..

Sementara tunggu abes..aku ngan abang sempat ler bergilir2 ber-wifi, ngeh2.
Alamak, nampak ler pulak kekontotan jari2 aku tu, hehe..

OOPPS;
Ni citer lain..petang Sabtu. Kitorang gi tukar tayar kancil belah depan jer. Bukan apa taruk citer ni. Senang nak carik bila akan dtg nanti dah tak ingat bila last tukar tayar, kehkehkeh..






7 comments:

[-suziey-] said...

waaaa congraulations kiss..cayala..ade black belt color yellor..ekeke:D bestnye bertaekwando:p

uish takut nya tgk muka marterji tu..ekeke;D
pasni xriso la akk pd ank dara sorang ni..dh bole protect diri sdiri;)

zura@iwan said...

wahhh akiss dh lps tali piggang kunen ye...tahniah....

miela77 said...

wah..seronoknya..Amira n Bad sibuk suh daftarkan taekwando. selalu bape yuran eh...

Betul ke page blog k.iela slalu jadi berpuluh2..cam kena virus..

penah kena cam tu tak?

Gieyana said...

Kak..congrate yer buat Aqis..ni mesti kaum adam takut nk dekat nie..kekeke

MaMaQaYPo FaMiLy said...

anak MaMa yg si Angah Chaq dah Red belt...

Pas ni nak naik RedBlack pulak... Kos tinggi jugak... tapi dah minat dia ke arah tu..

kita Support jer!!

Fara_Adura said...

Wahh.. sweet aje muka akiss tue akak.. maniss cam emaknye juge..hehe

Bagus2.. da ada taekwando..senang jaga diri nanti. Anak sedara fara darjah 1 da masuk t/wando juge.

Caiyok2 akiss.. smpai dapat black belt tau..:D

anaklaut said...

salam,.

tq singgah blog AL kak,
si anak belajar taekwando.si mak ikut sama belajar ker?