Monday, August 16, 2010

Outing - Strobist

Aktiviti ni telah berlangsung beberapa minggu sebelum bln Ramadhan. Aku teman abg gi outing ngan Lan, Aziz dan Wan Tai..dengan tema strobist.
Sebenarnya Aziz ngan Wan Tai ni dh pro. Dah lama dlm bidang photog ni. Dah otai dlm dunia dslr ni, hehe.
Kiranya, hari ni abg, Lan ngan aku2 sekali ler....telah pun belajar sesuatu yang baru ler ngan dorang berdua, hehe.

Tgk je ler aksi the making ni..hehe

Tp aku ni..sambil2 snap the making..aku menunaikan permintaan budak2 ni nak posing ntah apa2 ni, hahahaha.

Abang dan Wan Tai...

Aduhaii...sang kancil ni wat hal pulak kat sini dan kat kedai char kue teow Amat tu.
Tp nasib ler kitorang sendiri dpt atasinya, hehe.
Sampaikan yg lain2 tu tak tau pun tentang ni, ngee..terer tak terer!!

Ini ler antara hasilnya..
Sori ler..disebabkan namanya outing, jd model2 nya ni takde ler berpakaian lawa2 pun..mekap pun idok!! haha.
Nanti ler..tunggu along balik nanti..leh reshoot. Pakai baju lawa2, hehe. Lagipun kitorang ni tak cukup korum ler!!

7 comments:

ibuayu said...

cantik gmbr yg terakhir tu..suka tgk..bestnya ada DSLR

Suhana Shahril said...

wahhh...cantik bangat!Gambar yg last tu kalo cukup korum sure ble buat header utk blog..hehehe

zura@iwan said...

wahhhh best arr akak bleh outing ngan geng dslr...bila la sy leh join the club ni..huhu..

ikiqzana said...

untung klu ada member yg pandai gan kemera dslr ni.. cantik2 gmbr yg di tembak kt kawasan mcm tu..

makdara TERDIVA said...

keluarga yg bahagia :)

Rinna said...

Cantik laa gambar2 yang diambil..especially gambar yang 1 family..tuh.. nampak plak langit biru tuh.. :)

Dia.Honey said...

cantik jugak gambar kat semak dekat ngan giant nih ekkk hehehehhee