Thursday, August 12, 2010

Award dan Kad Ucapan Ramadhan

Baru teringat pasal Award ni. Dah lama dh dianugerahkan, hehe.
Aku dapat dari Makdara Terdiva. Terima kasih ler byk2 ye, adikku..hoho..Dengan bangganya aku rembat, hehe..

Tp, mintak maaf ler byk2, MDT..akak dh lupa syarat2 Award ni, hehe. Amek award ni dh lama tp syarat2nya akak tak copy pun, ngee..
Taruk mcm ni pun kira ok ler kot. Pasal nak mencari balik N3 award ni kat blog hang...mesti dh jauh bermuka2 suratnya..hehe. Maklum ler...MDT kan blogger tegar..hehe

Sape2 yg suka membaca...leh ler gi blog MDT ni. Best tau kalo nak baca catatan2 dia, hehe..
Ada masa takde masa je nak gi baca, ngeh2..


Ni pulak nak Kad Ucapan Ramadhan dari kak Kamsiah Yusoff. Terima kasih byk2 ye kak.


Alhamdulillah, dh hari ke 4 di bulan Ramadhan. Berada di dalam bulan Ramadhan ni mmg rasa feel tu lain sket, kan??
Hmm..salah satunya kan...masa bulan ni gak ler byk tergamit kembali kenangan2 lalu, hoho.

:-Kenangan masa aku berpuasa di waktu zaman kanak2, di waktu bersekolah menengah, di waktu dok kat hostel.

:-Bila dah kawen pulak..tergamit semula kenangan ketika mengajar along, angah dan Akiss berpuasa ketika usia mereka seawal 5tahun. Kejut dorang sahur, menyabarkan dorang ketika sedang berpuasa, mengajak dorang membeli apa2 teringin kat pasar Ramadhan, berbuka pose ngan dorang masa kecik2 tu...mmg menjadi kenangan terindah terutama ketika melihat dorang teruja dan tak sabar2 je nak berbuka ketika sampai waktunya. Memang maniss sgt kenangan tu...

Skang citer tu dh lama berlalu. Balqisz skang pun dah 11 tahun. Along pulak skang ni dh 2x Ramadhan ler pengalaman dia berpuasa di hostel.

Kini.....akan tercatat juga kenangan utk akan datang, hmm.

2 comments:

suhaila-ab said...

SELAMAT BERPUASA...SEMOGA THN NI LEBIH BAIK DR THN2 YG LEPAS

makdara TERDIVA said...

haha! thx sudi pamer award :)