Thursday, November 25, 2010

Sadam & Elyana

Aku taruk citer ni kat sini...bkn lah sbb aku peminat Elyana ni. Tp takde ler pulak aku tak suka kat dia, huhu. Jgn salah paham tu..cuma bkn peminat aje, ngee..

Aku taruk gambar2 dorang yg aku amek dari Kosmo Online bbrp hari lepas ni sbb aku nak citer ler yg pengantin lelaki ni dulu penah ler satu sekolah ngan aku, satu batch 91/92 kat SMVTAA, Bentong. Cuma, kos aku ni kos khusus utk org pempuan iaitu PPJ (Pengurusan Pejabat). Suami Elyana ni kursus BB (Binaan Bangunan).

Kat sekolah, gelaran dia Sadam. Tp dia mmg sgt low profile di kalangan pelajar2 pempuan. Mgkn sebab dia tak dok hostel...dia dok luar. Berulang-alik ke sekolah dari umah dia kat Lentang. Kiranya, tak penah ler dgr dia ni ada awek kat sekolah dulu, hehe.

Tup2..dgr citer dia bertunang ngan Elyana. Dh jadi tokey restoran makanan Jepun pun, kan..
Erm, skang dh pun kawen. Ngan artis lak tu, hehe.
Selamat Pengantin Baru laa ye utk Khairul Anuar dan Elyana. Semoga jodoh kekal berpanjangan.

Dazila kasitau kat aku...minggu ni majlis sebelah lelaki bakal diadakan kat Balai Bomba Mentakab. Dia dpt info dari abg dia laa si Dzarpan tu sbb Dzarpan best fren ngan Sadam, hehe. Maklum laa..dorang ni dulu penah jd jiran quarters Jabatan Hutan Lentang dan sekampung lak kat Temerloh tu, hehe..

Tahniah utk pengantin baru...semua pengantin yg baru melangsungkan perkahwinan dan juga yg bakal melangsungkan sepanjang cuti sekolah ujung tahun ni, hehe..

7 comments:

Alimaz-Kembara Terasing said...

jodoh dia...

zura@iwan said...

wahhh..pgntin laki kebetulan satu sek ngan akak yer...hehe...

jodoh mereka kan..

[-suziey-] said...

elyana ni bgs jgk sbb low profile jek..waa kwn sekolah akk la ye sadam ni..hehe..dpt jemputan x?

J@J@ / Bini The Rock said...

Kak! tak pegi ke tgk pengantin si Sadam & elyana tu? amek gambo dia nnt blh tepek kat rmh 'hujan' akak nih..

woooww!!! gempak blog akak wehh!

wantie said...

wah.. geng sekolah akak ler si elyana nya husband ni.

tu la kan, rasa kocik jer donia ni.

makdara TERdiva said...

bestnye tgk org kawin..x sabo dah ni..nak tggu adik kawin..haha!

jemput dtg ye kak, kalau ade kelapangan.. :) tp kalau x dpt dtg kalini..majlis saya nnti akak wajib dtg tau.. [amaran keras kerajaan MDT] :P

Rinna said...

Orite le tuh penah belajar bersama² suami artis glamer