Sunday, November 21, 2010

Mari Melawat Kellie's Castle - Part 2

Baru laa dpt nak sambung semula setelah cuti beraya AidilAdha.
Elok2 aku dh tak brp nak sebok...line streamyx dan telipon lak wat hal. Wayar kabel kat kawasan kejiranan umah aku kena curik lagi, aduhai. Mmg dah tau..tiap2 bulan mesti akan ada sekali kejadian cenggini berlaku. Dah mmg kawasan hotspot, redspot..kuikui.

Ni pun menumpang online kat ofis abang, kahhh.
Sambung tgk album lawatan kitorang ke Kellie's Castle.

Mmg semua ni jenis berani2 belaka naik kat tempat tinggi. Dok kat tepi2 tu pun tak gayat kecuali Along, huhu.

Ni pemandangan kat jambatan di bawah nunn..Seorang bapa sedang mengambil gambar anaknya, hehe.

Kembali semula kat atas. Yeargh!! abang pun dh naik kat situ utk beraksi ekstrem kasi ketaq kaki, kuikui...

Ni pengantin lain lak shooting.

Kitorang dh tunggu kat bawah dh. Angah ngan abang je yg masih tak turun2. Seronok betul meneroka kat atas tu, huhu.

Bergambar kat sini dgn mcm2 aksi dari budak2 tiga orang tu, huhu.

Erm..entry aku kali ni mmg teruk sikit ngan susunan gambarnya sbb aku guna IE. Kalo guna OPERA lagi teruk (sbb tu aku suka guna firefox utk wat blog). Aku ni tgh guna pc dan line internet kat ofis abang. Jd, guna je ler apa yg ada. Nak kejar masa lak tu psl ada job photog kat area2 sini gak. Jgn banyak songeh, hehe. Mgkn aku akan betulkan balik bila line streamyx kat umah aku dh ok semula nanti.

3 comments:

makdara TERdiva said...

hoh! saya jeles lagi utk kali yg ke-2..haha!

last week abah saya pegi kamunting..dia ckp taiping memang cantik..

jeles kali ke3 :P

Gieyana said...

fuiyooo cantik tpt nih gk ni..nk p la nnt...kak Lona, kita terjah sm2 nk?

wantie said...

tempat ni nampak cantik & misteri cam tu. bawak budak budak ni tak pa ke? mana la tau kan... hehehehe..