Thursday, November 4, 2010

1)Dapat perhatian tentera?? 2) Besday Ayah 56's..

Wo..semalam sengaja ler cik abg aku ni gediks jarinya menggugel Cintamaniszlite, nak tgk apa yg keluar. Mmg ler yg pasti akan keluar entry2 yg ada dlm blog aku ni. Termasuk komen2 yg penah aku buat kat blog kengkawan.
Dan teruja pulak bila kelihatan...satu forum bergambar tentera juga ada menyebut pasal Cintamaniszlite.
Abg pun panggil ler aku yg masa tu ada kat dapur utk tgk sekali.
Mak aii...terkejut ler jgk. Apsal lak tiba2 aku terlibat ni??

Maka, terus ler klik forum tersebut. Rupa2nya dorang copy gambar2 yg aku tempek kat satu entry kat blog aku. N3 pasal kitorang gi pameran navy kat Lumut awal tahun lepas, hehe..

Byk jugak gambar yg diambil...tetapi tak mengapa..dorang dgn sopan ada letak kredit utk cintamaniszlite, hehe.
Kat situ..siap ada penerangan tepat mengenai gambar2 tu, hehe.
Ye laa..aku mana ler tau psl dunia navy ni kan, ngee..
Seronok jugak ler sbb gambar aku terpilih utk diletakkan kat forum dorang tu, hehe.

Cuma, masa tu..aku tak pandai lagi edit guna CS3 ni.
Jadi, edit pun biasa2 je. Guna shadow/highlight kat ACDsee aje, ngee.



Ulangtahun kelahiran ayah ke 56

Alhamdulillah, 4 November adalah hari ulangtahun kelahiran ayahandaku yg tersayang.
Aku, ayah dan abah (pak mentua ku..) berkongsi bintang yg sama..Scorpio, hehe..

Semoga ayah dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yg baik, ceria dan berbahagia selalu. Kami sekeluarga (termasuk cucu2nya ni) sentiasa mendoakan kesejahteraan ayah dan emak. Amin.
Terima kasih atas kasih syg yg diberikan kepada kami semua.

7 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

STEADY LA AYAHHHH

cikbedahlaser said...

ohohohohohoho....

slmt hari lahir pakcik...
mude lagi kan... smoga dberkati n drahmati allah....

wantie said...

galmour.. glamour.. blog akak glamour.

sama ler, hubby pun bintang scopio gak.

atty's said...

selamat hari jadi utk ayah alona..semoga pakcik sehat selalu ..amin

y@n@ M!B said...

oke la tu..dpt promosi blog free...hehe~

ikiqzana said...

selamat ulangtahun buat ayah sis.. semoga sihat sejahtera selalu yer... amin.

Rinna said...

Wahh hensem & nampak muda lagi ayah Ina yer.. Heppi Belated Besday buat Ayah yer.. Moga dipanjangkan umur..dan dimurah kan rezeki.. amin