Monday, October 26, 2009

Takde yg menarik….

DSC01088Tiada aktiviti menarik pun utk disimpan kat sini. Melainkan bosan betul ngan line streamyx sejak musim2 ujan ni. Dah mcm Astro pulak layaknya. Time2 ujan bermasalah. Ari ni Angah cuti pasal sekolah bagi cuti peristiwa ler, hehe..

Ari ni ada ler kuar jap. Abg ajak ikut gi gunting rambut dia kat belakang The Store Taiping Jaya tu. Aku pun ikut je. Leh ler tgk2 kasut sokan kat BATA ataupun kat kedai kasut Let’s Go dekat2 situ gak. Kasut sokan dah ada ler sepasang tp tu utk gi jogging kat luar dan guna gi gym. Niat di hati cuma nak cari kasut murah aje tp tapak tebal dan tak berat. Nak wat erobiks kat umah, hehe..JM tu…JM…haha..kenal ke JM??? Abg download sampai 2 cd erobiks dia tapi aku baru wat cd no. 2 tu 4 kali je, haha.. Satu cd satu jam lebih..tapi aku larat nak wat paling lama 40 menet aje, wakaka. Dasyat woo step2 dia. Nampak mcm senang aje si Jillian Michaels tu wat. Tapi bila ikottttt….tak terdayo den…haha..  

 

DSC01132

DSC01131

Ni ler tucen ke 2 kitorang, hehe. Ye ler..mcm keta nasional gak. PROTON yg pertama dan PERODUA yg kedua..hehe. Cenggitu ler ngan kucing kitorang ni. Yg pertama si TOMEI dan yg kedua si NYU….

DSC01089

Ni adalah air terjun kat Bukit Larut. Berhampiran ngan GSL Taiping Headwork. Air Terjun ni salah satu intake utk bekalan air bersih area Taiping…

Esok Akiss mula peksa ujung tahun. Angah pun sekali kot…yg Angah ni aku tak pasti tp tengok dia pun dpt jadual peksa gak, hmm.. Aku harap dorang ni dpt ler jawab soalan ngan jawapan yg bagus utk pemarkahan, hehe.

Along pulak mula peksa minggu depan sampaiiiiiii18hb Nov…lagi beberapa hari je nak cuti sekolah. Result mgkn dihantar melalui pos, kot? Ataupun leh tgk online kat website dorang, hehe..

13 comments:

Gieyana said...

comeyy jer kucing tue..ishh..geram ku picit2..:)

~Firsya~ said...

comey kucingnye,tp kila tkot sgt ngan kucin,weee~~~~

JMR said...

gud luck tu angah..hehe..cumel lor kucing tu..cam nak kete lak erk..

ibu emy efy eqy said...

good luck angah. pas exam boleh sambung main dan tengok TV. masa exam jawab betul2.

comelnya kucing NYU ALoNa...

zura@iwan said...

ala akak sm la yer...tp akak ttp ada idea nk citer..hehe

tomei tucen tu..tp kita x berani nk pegang kucen..hahaha...

air terjun bkt larut kt area mn ek kak

aRe_uDear said...

mak aiiii tomey giler tucen tue.. suker giler kat tucen2 comey nih.. macho haa nampak tue.. ahakss

POSH76 said...

fuyooo dah lama tak JM....asal nak start jer mesti takut punyer...rasa cam JM tu ada kat belakang tgh marah2...huhu

harus start balik ni...hehe

eee cumilnyer tuceng tu gebulak..nak pinjam bley kawan dgn poposh....

santeknyer air terjun tu yer...nama jer org perok...tp kita tak pernah gi pun...huhu

KAMSIAH HJ YUSOFF said...

gebunya kucing tu...mau dipeluk2 rasanay...

rindu nak naik 'angsa' kat taman tasik taiping hehe...

mawar_berduri said...

semalam pegi pet worl kat Mid ...rase nak je beli kucing kat situ...cumil cam kucing akak....jeles...jeles

ikiqzana said...

geram la sis gan tuceng sis.. xde baka ker.. leh la bagi kt zana.. hehehe. geram la..

[-suziey-] said...

fuiyooo..siap beli cd aerobik..mmg famili yg sihat ni..hehehe..erkk xpnh dgr plak jilian michael tu..ingtkan jm tu abg jem sinar fm..ekkkee:p

hmm mmg peminat kucing nih..:p

good luck angah for the exam..

[-suziey-] said...

eh silap..good luck akiss n along..terbalik plak..baca angah dpt jadual peksa tp otak dok pk angah amik peksa..ekkeke:p

Anonymous said...

Here’s a list of tools you will need to start: Jewelers’ pandora jewellery wire cutters - If you can only afford one pair, get memory wire shears. pandora charms These are designed to make clean cuts on tough memory wire, so can also be used for pandora charms uk softer wires. Chain-nose pliers sometimes called cheap pandora charms needle-nose pliers – Very versatile for picking up and grasping small items, pandora charms sale bending eye pins, closing jumps rings, even closing crimp beads. discount pandora charms Round-nose pliers – Used for creating loops on beaded head and eye pins. Can also be used for winding your own jump rings and as the second pliers you’cheap pandora ll need for closing jump rings. Optional pliers – Wire-looping pliers which have several graduated circumferences to allow you to form perfectly uniform jump rings and loops in place of the pandora discount uk round-nose pliers mentioned above. Crimping pliers which have little notches to allow you to both flatten a crimp bead and then bend it to form a rounded finished look instead of the flat crimp you pandora uk get using the chain-nose pliers. As for materials, I recommend some assortment packs of beads in coordinating colors, some decorative metal spacers, seed beads in both silver and gold These can serve as spacers and beautifully set off pandora sale your other beads., tube-shaped crimp beads Buy the best you can find – these are what hold it all together!, head and eye pins. Other than that, let your choice of project be your guide. You might want some silver or pewter charms.