Sunday, July 17, 2011

Liverpool mai Malaysia..

Citer ni bukan citer aku pasal aku ni mmg tak brp minat ngan perkembangan bolasepak dunia mahupun Malaysia sendiri. Tapi sikit2 tu aku amek tau gak ler. Takde ler buta terus, hehe..

Adik aku ni minat Liverpool. Ayah aku pun sama. Skang ni, dia dh kawen..isterinya pun mmg minat team kelab yg sama, hehe..senang ler citer, kan..

Nasib dorang mmg baik ler..elok2 je dpt tukar ke KL awal tahun hari tu..elok pulak ler Liverpool pun mai Malaysia utk buat perlawanan persahabatan sempena road tour dorang ke Asia. Beruntong laa Fadel & Dayah ni...dapat gi tgk sesi training dan perlawanan sekaligus.

SILA LIHAT GAMBAR DI ATAS. Ni versi NST online.

Ni dari keratan yg sebenar. Kredit kat fesbuk fadel & dayah..hehe..
(Besar gak rupa2nya gambar dorang dlm NST tu. Dekat penoh muka surat gak ler, hihi..)

Dan...muka dorang dapat ler masuk paper NST hari ni rupa2nya, hehe. Aku mmg tak beli ler paper omputih ni. Kalo terbaca pun..yg kat klinik punya ke....hihi..
Aku dpt tgk yg online punya aje ler. Tapi sebenarnya, aku dh tgk byk gambar2 dari kamera dorang sendiri kat fesbuk dorang tu. Cuma yg ni spesel sket ler pasal masuk dalam sokabar, kan. Ye lah...kita bukan selebriti senang2 muka nak masuk sokabar, hihi.. Tambah2 pulak, dorang bangga ngan banner yg dorang wat sendiri...bukan print kat kedai, hihi...caiyok!!!
LIVERPOOL MY HEART, MALAYSIA MY SOUL

Tapi bila negara sendiri lawan ngan kelab fevret ni..dua-dua sokong ler kan. Liverpool gol...sorak!!! Malaysia gol pun...sorak, sorakkk!!!

Keputusan 6-3..ok laa tu kan. Satu perlawanan menarik. Kedua-dua team dan para penyokong leh tau kelebihan dan kelemahan masing2. Semoga menjadi kemenangan manis utk semua.

5 comments:

ieda said...

aah menarik kak .. saya tgk gak .. :) tapi tu lah janji mereka ada goal jugak kan :)

Rinna said...

Wahh glamer Dayah dan Fadel masuk paper yer.. iye la bukan senang nak masuk paperkan..kira okey laa..tuh.. :)

atty's said...

besar tu gambar masuk paper..

POSH76 said...

glemernyer...

makdara TERdiva said...

wah! akak!
leh tumpang glamer jap..hehe