Monday, March 26, 2012

Kipas comey

Assalammualaikum,

Kali ni nk citer psl kipas comey ni laa ye. Kipas ni tak tau ler tahan lama ke tak. Kalo tgk harga dia RM12.90 aje....mm...
Kipas ni comey jer sebenarnya. Ada 2-3 saiz. Gambar ni diambil kat sebuah kedai di Taiping ni ler, hehe..

Kipas ni mmg boleh berfungsi. Tp mgkn bkn utk ruang yg besar laa. Sebab ia bersaiz kecil jd tentu anginnya tak kuat bila bilah kipas berputar. Jenis gantung mcm ni jer kot?? Kalo nk gantung lekat mcm kipas biasa tu...ish, mcm tak berbaloi jer. Mgkn utk rumah kongsi ok ler kot, eh??? Bumbung rendah, ruangnya kecik..senang nk digantung elok2 sket, hehe..
Tp seperti yg dh penah aku katakan td....tak tau ler tahan lama mana mende menggunakan letrik yg murah cenggini, kan..mm..Nak main pondok2 taruk kat gazebo ok ler kot, hehe. Tp umah aku pun takde gazebo, kehkeh...

Nota Alona:-
-Masa tgk ri tu rasa mcm nk beliiii aje, hehe..tp tak tau nk boh mana. Tu maknanya...jangan beli!!! hahaha...Maka, ianya mmg tak dibeli lah punnnn.

Sekian...timakasih..

6 comments:

wantie said...

t cadangkan beli & letak kat toilet jerk. Ok pa kan, sebab bila lepas je kita mop lantai toilet tu, pasang kipas ni tuk keringkan . Idak ler licin...

rasa mcm sesuai je, kipas ni di pasang kat toilet umah T. ngeee

Rinna said...

Nampak cam antik jerk.. kalau berbaloi apa salahnya kan.. :)

Note : Na.. boleh tak remove word verification tuh..

ALoNa CintamaniszLite said...

Rinna:- Laa...ye ke?? tak perasan lgsg. Rasanya dh lama taruk "no" kat setting, huhu..
Bila lak jd "yes" balik..mm..

Ok..rinna..timakasih..

etuza said...

Asalam..
Cantik tu..moga impian jadi nyata..

etuza said...

Asalam..
Cantik tu..moga impian jadi nyata..

el said...

murah tu kak..tu lah bape lama leh thn..riso gak tu