Saturday, May 12, 2012

Ini harinya...

Hari ni insyaAllah berlangsungnya majlis ini:-

Banner...saiz 5 x 2
Ni adalah pertama kali aku wat banner, hehe. Main terjah aje kedai budak melayu tu. Alhamdulillah la, harga mmg dalam bajet, huhu...

Stok t-shirt pelbagai saiz ada ni...dari S sampai ke 3XL, hehe..
T-shirt...
Tshirt kaler magenta utk alumni batch 91/92 wanita. Dan yg lime green tu dh tentulah utk lelaki, hehe.
Sume sulam aje...takde printing biasa psl kain jenis lacoste @ honeycomb ni kurang sesuai utk printing mcm tu...

Mmg semuanya dari mula aku yg uruskan, dorang ngikut aje...hehe..lantak!!! kehkeh.
 
Semoga majlis ini berlangsung dgn jayanya..Amin..

Nota Alona:-
~Balik ni leh sekaligus 2 + 1 lah...leh balik tgk mak dan ayah jgk...

3 comments:

wantie said...

bagus tu kak. t pun suka yang jenis sulam. senang nak basuh & iron. kalau yang jenis printing tu memang susah le kalau nak iron. silap haribulan terkena seterika leh rosak printing dia.

mmm... seingat T tak de pun baju kaler magenta. kelassssssssss la kaler tu kak.lain dari yang lain.

mamawana said...

Cantik kaler magenta tu. Like...

Kamsiah said...

kaler magenta tu cute la...kalau ada lbh...pass la kat org kulim ni hehe