Thursday, May 9, 2013

Idah soh pilih..

Aku dpt emel dari Idah.
Dia sebok dok bagi harga rawatan terkini kat salon & spa di Bandung...mm.

Murah...murah..
Mari pilih2...
Uii...tanam bulu mata pun ada wehhh.. Aku ingatkan tanam rambut aje, huhu. Ada pakej utk tanam rambut tp aku tak taruk sini pun pakej dia. Utk sambung rambut pun ada. Tak pe laa. Biar laa yg semulajadi aje, huhu..
Urut badan pun dh ok dh, kan...haha..
Amek pakej kapel pun orait, kot?? hehe..
Ofer...ofer!!!
Tak penah pun lagi berurut kat spa2 ni. Maklum ler....bkn taraf aku pun nk bermanja2kan diri masuk spa2 kat Malaysia ni.
Kalo rasa nk berurut....aku gi jumpa tukang urut jer. Makcik2 yg pandai ngurut tu. Tp biasa lah, dorang guna minyak sendiri. Ada tu minyak kelapa campur ngan bawang putih.

Tp, kalo dh murah kat sana...nk merasa berurut di spa...apasalahnya mencuba, iye dak??

Nota ALONA:-
~Misi tekun & gigih menyiapkan keje. 4 album pengantin sendiri + 3 album pengantin orang lain (sbb OP tu baru lagi...tak reti nk buat design utk album custom)...

8 comments:

Zura@Iwan said...

saya kalau blk kg..kdg2 pggil mkcik berurut dtg umah...selesa urut kt umah..

tp penah gk berurut kt spa...hehe..

el said...

waduh2...blum pergi sana lagi buk sudah mau booking spa sih..enak diurut2 sn bah..eh ckp sabah pulak kahkahkah

mamawana said...

Best kena urut kan....

atty's said...

teringat masa bercuti g padang - bukittinggi kitaorg g spa..mmg puas ati sangat.murah dan tiptop layanannya

Nad MamaZN said...

Wahhh!
Amik peluang yg ada
Kat sana murah banding kt sini
Apasalahnya kan?
Tak lama lagi kan nak p? :)

❤Kamsiah❤ said...

berurut ke,buat facial ke...tak pernah..tak sanggup nak habiskan duit kt tempat2 mcm tu...mcm tak logik kosnya..mahal...berurut dgn tukang2 urut kat kg lg puas hati..

Kesuma Angsana said...

sesekali ke spa mmg best oo !

wantie said...

best woo kak di belai belai kat spa tu... tak de la bila pi spa tu badan terus gebus. tapi rasa fresh tu ada la...

kalau la T ada maid. sure dah suruh maid berspa spa kat umah. apakan daya hanya bermimpi...