Wednesday, December 25, 2013

Macam2 mende baru...

Gambar2 ni sebenarnya dh ada tersimpan dlm draf sebelum pi Krabi lagi tapi tak sempat nak mengarang ayat2nya utk disiarkan, hehe..
Vivie sebok main hp Akiss yg kebetulan akiss letak kat situ jap. Aksi tu mcm dia leh tengok jer mende ada kat skrin hp tu, huhu.. Vivie dh jumpa mende baru..........hoho...
T-shirt yg ditempah...kain mmg berkualiti jgk laa. RM30 sehelai...kalo oder 2 helai jadi RM50 aje. Oder online tp dia leh COD jer kat area Taiping ni...tanpa cas tambahan. Aku sehelai...abg sehelai. Kitorang pun mmg guna Nikon, kan...hihi. T-shirt ni dh pakai 2x...
Krim sunburn ni....bukan laa dibeli khas semata2 nak pi island hopping kat Krabi tu. Tapi krim ni sebenarnya dh lama diberi oleh sahabat Gieyana ketika di awal dia mengandungkan Najlaa. Mmg sangat berguna ketika di Krabi. Kalo tak pakai krim ni....lagi teruk ler kulit berbelang. Takmo ler jadi mcm kuda belang, huhu. Mmg bagus Nivea Sun moisturising krim ni......rekemen!!!
Beli minyak ni....setelah mencari minyak mustajab Nonaroguy tak jumpa ari tu. Dh ler ngan masa yg terhad. Jadi, terus jer beli miyak ni. Katanya bagus mcm minyak mustajab jgk. Tp yg ni RM45 sebotol ngan kandungan 200ml. Minyak sejuta rahsia Anugerah. Aku dh tuang sket minyak ni kat botol kosong minyak nonaroguy kat umah ayah utk ayah gunakan bebila perlu nanti.
Itu aje laa...entry ringkas utk gambar2 dalam ni.
Sekian, terima kasih..

Nota ALONA:-
~Tengah pikir sedalam2 ni....peluang utk pi haji musim 1435h.....

4 comments:

Nad MamaZN said...

tshirt tu smart!

p/s: klu memang dah ditentukan itu rezki akak in shaa Allah, takkan kemana :)

tifa anvar said...

INSYAallah jika sudah brniat selalulah berdoa moga Allah permudahkan

wantie said...

Moga akak dipilih dalam seruan allah kali ni.

Zura@Iwan said...

vivie tgk henpon yg tk bleh blah tu..haha..