Friday, August 29, 2014

Coconut shake di Kamunting

Kini orang Kamunting pun leh menikmati coconut shake, tau...hehe.
Yg ni mmg coconut shake nya ada laa rasanya ala2 iras2 kat Klebang, Melaka tu.
Ok jugak ler rasanya utk coconut shake special RM3 tu. Sedap jgk sampai ke sedutan straw terakhir, hehe..
Boleh ler hilang rasa mengidam nak makan coconut shake Klebang tu, kan...

Oh, ye...lokasi gerai lori ni kat Kamunting...Jalan Stesen. Iaitu antara stesen Petronas ke restoran Selera Malam tu. Berdekatan ngan Gujappa's car wash jer pun. Nampak ler lori kecik ni. Tp hari Jumaat dan Ahad...dorang tak berniaga, ye. Harap maklum.

Nota ALONA:-
~Namun...kat Melaka tu rasanya lebih lemak2 ler, slurpy!!!!! Mgkn sebab air kelapanya lebih banyak kot. Maklum ler...proses dorang dari kopek kelapa sampai ke proses blend air kelapa, isi kelapa bersama ais kiub dan ais krim vanilla jenama walls tu di depan mata pelanggan2 jer. Mmg nampak dorang boh air kelapa tu banyak dalam jag blender tu.. :)

2 comments:

Nad MamaZN said...

yg klebang tu pu saya tak penah rasa huhu..ksian :(

el said...

ni lau balik kpg leh la singgah
tp jln stesen tu kt mn..yg el tau kamunting tu econsave..station bu..stesen ketapi mn satu ni