Thursday, May 28, 2015

Langkawi 2015 - Check out dah..

03.05.2015
AHAD

Pagi tu...berkemas lagi apa yg perlu dikemas sebelum balik. Gi brekfes pun lambat sket. Rugi laa, kan kalo tak gi. Brekfes percuma...hehe. Tapi kitorang bukan nak check-out awal sangat pun. Feri kitorang lambat lagi...kul 4 petang, huhu. Lepas2 brekfes tu...sempat lagi somi aku ngan anak2 bujangnya gi mandi kolam yg cuma depan unit chalet kitorang aje..
Dua beradik...satu angah ni mmg style dia nak terjun gini kena tutup hidung, kihkih. Agaknya tak konfiden kalo tak tutup hidung tu.
Dah sudah...tambah ler lagi baju basah utk diletakkan di dalam plastik dan disumbat ke dalam beg besar, haha. Dah siap2...dalam kul 11.30 pagi....kitorang pun keluar.
Tak tau ler bila lagi dapat bermalam kat sini. Tengok harga kat agoda..leh tahan gak, huhu.
Ini chalet kitorang. Chalet anak2 tak de gambar pun. Tapi serupa jer macam ni jugak, hihi...unit dorang dok belah tepi2 tu.
Haa...tu dorang dh keluar dah..
Bergambar lagi..
Check out...amek duit deposit jgk..
Pengalaman menginap kat sini...mmg best laa. Suasana tenang, nyaman, bersih, lanskap bagus.. Tempat parking mencukupi. Pengurusan dorang pun takde laa strict sangat. Staff mesra alam. Kat sini disediakan tempat utk BBQ kalo rajin. Ada ler grup cina tu ber-bbq malam kitorang nak keluar tengok wayang. Nasib ler kitorang keluar...takde ler rasa terganggu ngan aktiviti dorang tu, hehe. Sebab salah satu tempat BBQ tersedia betul2 depan chalet kitorang yg juga berhampiran ngan unit chalet yg dorang duduk tu..

Nota ALONA:-
~Alhamdulillah..

3 comments:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis alona,
waaaa
nampak tenang jer chalet ni
sat3
dah lama tak baca blog sis
nak kena terjah2 satu2 entry ni he3:)

ayu Ismail said...

nmpk cantik tempat ni...ada swimg pool lagi..brp rm 1 mlm ya

ayu Ismail said...

nmpk cantik tempat ni...ada swimg pool lagi..brp rm 1 mlm ya