Tuesday, April 29, 2014

Sementara menunggu..

19/04/2014
SABTU

Sementara menunggu kedai yg along nak gi tu bukak kul 11 pagi...(sbb kitorang sampai awal kul 10.15 pagi, hehe)... kitorang ronda2 dulu kat area2 aras tu.
Dalam times square..
Masa ni tak ramai sgt lagi...kedai pun banyak tak bukak lagi.
Fadel ajak masuk pusat boling dulu kat situ.
Buang2 masa ngan aktiviti kat dlm tu. Bkn ler nak main boling pun...
Masuk sini dulu....tapi kat times square bkn kat ampang point. Kat ampang point kul 3 lebih nanti.
Ni fadel ajak main snooker...Snooker ngan billiard ni sama kot, ek?? hehe. sori ler mmg tak tau.
Ok...perasmian dh bermula..
Along pun nak mencuba...
Mak ngah dayah sedang diperhatikan oleh coachnya, hehe...
Main satu games aje.
Along pi naik setingkat utk tengok kedai tu dh bukak ke belum.
Bila tgk dh bukak...along pun mesej. Kitorang pun terus ler naik ke kedai yg dimaksudkan tu.

Nota ALONA:-
~Ramai jgk yg main boling kat situ waktu tu...  

1 comment:

Nad MamaZN said...

biasanya klu pagi2 murah sket harga main boling tu. nnt dah tgh hari harga lain sbb time tu lagi ramai pengunjung dtg.. mcm kt klang ni la, camtu gak..pagi lagi murah,lg ramai la yg dtg main :)