Monday, April 28, 2014

Sarapan pagi di KL

19 April 2014
SABTU

Hari tu adalah Hari Keputeraan Sultan Perak...cuti tapi di hari Sabtu.
Aku ngan abang ke KL pada 18/04 petang selepas abang balik keje.
Sampai KL kul 11 lebih rasanya..

Along dh ada kat umah ayahngah dia. Ayahngah dia yg pi amekkan sbb kitorang ni mesti lambat sampai. Nanti risau pak guard BMI tak kasi pelajar keluar pulak lebih dari kul 11 malam.
Pagi sok...siap2. Nak ke Berjaya Times Square. Ada urusan along ni sket, haha..
Keluar pagi sebab takut jalan situ jem.

Tapi Fadel bawak gi sarapan pagi dulu. Pekena nasik lemak kat medan selera berdekatan pasar di Kg. Pandan. 
Pekena nasik lemak biasa aje. Sedap ler sambal dia..
Fadel ngan Dayah ni nasik lemak taruk apa aku tak perasan pulak...
Pengunjung yg bersarapan pagi kat situ mmg ramaiiii.
Setiap kedai pasti jer ada pelanggannya. Bagus, kan....meniaga makan kat KL ni.
 
Nota ALONA:-
~Gi KL kali ni...ayah tak turut serta sbb ayah ada kursus bilal kat masjid Bentong hari Sabtu tu dari pagi sampai ke petang.

1 comment:

Nad MamaZN said...

masa bday saya akak ada kt kl rupanya!!!!