Friday, June 21, 2013

Ini untuk apa?

Mende ni dh lama dh kat Kompleks Rakan Muda tu...tapi hari ni baru nk citer.
Dulu...mula2 aku nampak mende ni dok kat bawah bangunan dekat depan meja pak guard tu...aku heran gak...pekebendaaa laa mende ni?? Mcm berpayung..pelik. Sebab tak penah jumpa...tu yg pelik, kan...hihi.

Masa baru sampai...beriya2 letak kat depan meja pak guard.
Lepas2 tu...letak kat sini jer, hehe..

Ni adalah tempat letak basikal fixie. Tempat parking Fixie. Fixie kan takde tongkat. Ari tu kan fenomena basikal fixie ni.
Skang dh kurang ler sket. Aku citer kat Taiping ni aje laa ye, huhu......Budak2 ni takde laa mcm dulu...Contoh ketara:- budak2 fixie ni melahu ramai2 kat lake garden tunjuk hebat, buat2 bising kat parking atas Tesco tu sampai kena halau ngan pihak berkenaan, hmm.
Skang ni dh jarang nampak fixie parking kat sini..
Itu saja citernya, hehe...

Nota ALONA:-
~Takde apa2, huhu..

4 comments:

Nad MamaZN said...

Struktur binaannya kemain lagi
Tp dh tak digunakan la tu ye bila fenomena fixie dh kurang kan tepeng tu
Hmmm rugi duit je kot

Kak, nnt kite bfast kt burmese pool tu nak? Makn roti jantan tu, hahaha! :)

ibuayu said...

Kreatif juga

wantie said...

fixie tu cantik. tapi rasa mcm banyak benda yang tak sesuai tuk Amirul tuk kami beli.

mcm akak kata tu la . tongkat tak de. pas tu brek pulak. kalau buh asing, kang rim tu jadi tak cantik.

payah sangat nak jaga. so tak yah beli la senang. ngeee

Zura@Iwan said...

kalau akak tgk gtaw tmpt parking fixie tk tahu la sy..ahha..