Friday, November 22, 2013

Ni baru akiss punya. Belum lagi....

22.11.2013
JUMAAT

Hari ni dh sampai dh surat dari maktab tempat akiss belajar.
Seperti biasa...dalam surat tu ada laporan dari penasihat homeroom, keputusan exam semester 2 dan senarai yuran pendaftaran tingkatan 2 utk tahun 2014 nanti.

Alhamdulillah, pointer exam akiss yg dh dijalankan sebelum cuti 8/11 ari tu....akiss layak laa menerima pengiktirafan Anugerah Pengetua :) .

Tapi yg kena highlight ni.....ialah yuran pendaftaran akiss nanti.
Bulat mata...siap ler abahnya kena sediakan duit tu, ye...
Ni baru akiss sorang ni...
Surat dari maktab tempat Angah belajar masih belum sampai lagi. Mgkn minggu depan...mungkin jugak minggu lagi satu.
Tapi leh agak laa.....mungkin yuran pendaftaran angah utk tingkatan 5, 2014 pun dlm anggaran mcm ni jugak laa...huhu.

Dengar mcm lega bila along dh abes SPM tahun ni....tp sebenarnya tetap kena standby duit jugak. Kot ada rezeki along dpt mana2 tawaran utk sambung belajar kat IPT 2014 nanti, kan..

Nota ALONA:-
~Keje keras walaupun badan dh makin tua....mm...

6 comments:

Gieyana said...

Byk juga kosnyer yer kak..ni br srg...

Ena's Stories said...

Tahniah akiss...
Tula kak...ank sorang je da bape kos...blum lg yg lain2 ...nak bercuti2 ujung thun pun xleh nk berabis sgt..

ibuayu said...

Sekarang ni yuran kalau seklh biasa pun mahal gak

tifa anvar said...

Mula dh mula pikir ttng belanja belanja prsekolahan anak2 thn dpn. Rase nak cut-cost dngn recycle pakai uniform thn lps je

Zura@Iwan said...

tahniah akiss..
alhamdulillah dpt anugerah.

wahh..tgk kosnya..
br sorang kn kak..

wantie said...

tu la kak, Pak Lang T pernah cakap. Masa anak anak kecik korang kena menabung habis habisan. sebab dan anak anak dah start sekolah duit keluar mcm air je...