Friday, November 15, 2013

Test simpan lagu dari YouTube..

Walaupun lagu ni dh lama popular...tp baru ari ni aku rasa nak simpan sini, huhu.. Tu pun sebab nak test lagi sekali...leh tak kongsikan dari YouTube kat blogger.com ni. Sbb ari tu dh try tak boleh. PADAHAL SEBELUM2 tu...ok jer aku buat. Bkn tak penah buat mcm ni, kan.



Nota ALONA:-
~Ok...kali ni sukses. Aku nak simpan beberapa klip kat entry sebelum2 ni yg sepatutnya ada klip yg berkaitan, hehe..

5 comments:

wantie said...

tu la kan, bila bila rasa nak layan lagu boleh aje layar kat blog

Zura@Iwan said...

sy tk penah upload video kt blog..
ritu penah try..tp tk leh..
mybe opis tk leh la kut..

Rinna said...

Hehehe.. okey la tuh leh dengar lagukan.. :)

tifa anvar said...

Blog2 yg yg sll sya masuk x prnah pn buka lagu yg sedia ade x suke sngt layan lagu time bc blog.

Kesuma Angsana said...

suka judika ni ! vocal mantao & terbaik !