Friday, January 24, 2014

Baru jer ada...

Semalam aku tertengok iklan kat grup @taiping. Ada yg jual power bank lagi. Kali ni mmg aku tertarik ler nak tanya harga. Aku mesej abang...tanya pendapat utk beli. Rupa2nya abang pun dh tanya harga jgk kat budak tu, hehe.

Ok..kitorang pun setuju nak beli. Petang tu aku pun transfer duit. Malam tadi baru budak tu kasi track no parcel ni. Aku ingat hari ni baru dia buat pos laju. Rupa2nya hari ni dh dapat dah, hehe. Cepat tul!! :)..
Harga RM75 sekali pos. 52000 mah...
Ini laa kali pertama pun merasa memiliki power bank. Orang lain dh beli dan guna lamaaaa dah, kahhh..

Dulu bukan takmo beli tapi rasa belum perlu lagi. Cuma baru2 ni rasa mcm perlu pulak. Tu yg dh bincang2 ngan abang. Tp tak jumpa yg menarik hati lagi nak beli. Kali ni baru ada rezeki.

Nota ALONA:-
~Citer ni jer laa. Hari ni dh nak berangkat balik Bentong jap..kemudian baru ke KL umah Fadel.

9 comments:

Zura@Iwan said...

zura pun duk cari power bank juga kak..

brand samsung ni ye? kak sevey2 yg ni murah lg ke?

attyfir said...

itulah kan powerbank dah jdk satu keperluan skrg .

el said...

so far rs xperlu kut..nti lau sgt2 diperlukan baru beli..tp beli hat murah dah lahh haha

wantie said...

ritu nak beli. tapi ingat tak kemana mana malas lah kan.

then member ckp power bank ni boleh cepat rosak battery. tak jadi lagi la pulak.

tapi..bila ingat balik. battery phone tu kalau dah lelama rosak jugak even tak charge kat power bank pun. hhmmmm... rasa cam nak bli gak la.. smart phone ni suka nau habis battery kalau ber wassap

Nad MamaZN said...

Rasa mcm nk beli gak
Tp xtau nak beli camne
Yg ni murah tp mah nya kurang
Yg ni mahal tp mah nya tinggi

Last2 tak beli pun lg..

Akak nk ke kl sbb nak anta along ek?

ayu Ismail said...

Brp rm ya ...brand samsung lagi tu

ayu Ismail said...

Brp rm ya ...brand samsung lagi tu

tifa anvar said...

saya guna phone xbeberapa smart jd x prlu beli pwrbank hehehe

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

bagi orang byk byk gunakan gadget & suka travel power bank ni memang penting...