Wednesday, January 15, 2014

Keluar buang stress..

13.01.2014
ISNIN

Malam...kuar jap. Area TESCO & Taiping Sentral yg bersebelahan tu.
Nak bagi hilang stress sket..
Bergambar ngan Predator...patung yg dibuat dari besi2 terbuang. Bermakna...patung sekor yg kat belakang tu dulu keseorangan....skang dh berteman, hihi..
Along pulak bergambar ngan patung besi yg taf ni, hihi. Kalo tenung betul2...eh, rasa mcm betul pulak mende ni kot tetiba bergerak...hadoiii, haru!!! Kemas buatannya..
Kitorang gi kedai kasut BATA..
Cari kasut jogging abang yg dh perlu digantikan.
Ternampak sandal ni...mmg kebanggaan BATA laa sandal ni, huhu. Dari zaman aku kecik2 dulu dh ada sandal design ni. Masa tu...aku punya laa teringin nak sepasang. Tapi mahal...BATA, kan. Yg tiruan kat pasar minggu pun tak mampu nak beli. Tapi aku tak penah mintak kat mak pun...sbb tau mak keje susah. Tapi bila lalu jer kat gerai jual sandal2 kat pasar minggu tu...aku jalan perlahan sambil pandang lelama sket. Jadi laa..
Ni laa kasut power yg abang pilih. RM75.99...
Dari TESCO...abang terus ke sebuah gym yg baru bukak kat ngan econsave. Saja abang nak tengok. Ikut jer laa.
Ni laa antara yg ada kat dlm gym ni. Mcm gym baru kat depan kem askar tu jgk laa...mesin utk kardio kurang.
Dah banyak gym dibuka kat sini. Jadi persaingan sihat laa...ye laa, gym pun utk menyihatkan badan, kan..hihi. Cuma bayaran tu lain2 laa.

Nota ALONA:-
~Masih banyak urusan along tak settle lagi.

8 comments:

Hunny Kitty said...

aaaaaaaaaaa tidakkkk kenapa kita tidak bertemu di tesco pada hari itu?????? wuuuuuuuuuuuuuuuu...saya balik dari tesco kul 8pm..mimi nangis2 tgk predator tu

attyfir said...

sandal bata tu dulu popular.
aty pun suka pakai sandal bata tu

Nad MamaZN said...

Saya penah ada sandal tu hehe
Kenangan btul'
Ada balik ek skrg ni..

el said...

el pun nah ada sandal tu hehehe
skun x pandang dah sandal tu..ada yg lebih murah lg dr sandal bata tu lagi cantik design ahahahahaha...demanding sgt kan choii

Zura@Iwan said...

baru ni beli kasut irfan kt BATA gak..
penang ni byk gk pusat Gym..
now iwan dia gym kt umah..buat sdiri je ha kak...haha..

wantie said...

lorr.. ada agi noh sandel bata tu. lama dah tak tengok.

ayu Ismail said...

Mil akak suka selipar bata tu..tak pernah tgk dia tukar jenama lain


Ena's Stories said...

ada lagi sandle tu eh...sy kecik2 dulu slalu jugak jumpa sandle tu