Wednesday, October 30, 2013

Abah...75

28.10.2013
ISNIN

Hari itu adalah hari ulangtahun kelahiran abah..
**sekalikan ngan hari ulangtahun kelahiran ayah aku 04/11 ni...kebetulan ayah ada kat sini, kan :)

Malam tu kitorang buat sket majlis utk meraikan. Plan mengejut jer petang tu.
Makanan terhidang pun simple aje sebab dah nama plan mengejut, kan, hehe.
Tapi abah mmg nampak ceria. 
Semua yg ada malam tu....
Ayah yg melafazkan doa...kitorang semua mengaminkan. Ada pakcik Adam jugak.
Kak nor...anak sulung..tengah cium abah lepas dh ucap selamat kat abah....
Mak suapkan abah bihun goreng......Apa?? ingat orang baru kawen jer ke ada adegan suap menyuap bila makan ni?? hehe..
Mentua ku tersayang...
Alhamdulillah, abah dh 75 tahun...dh ada 20 lebih dh cucunya dan jugak dah ada cicit dh pun.
Semoga abah dan mak diberikan kesihatan yg baik. Amin...

Nota ALONA:-
~Aku jugak sayang mereka.....ibubapa kepada suamiku tersayang ;)

10 comments:

che mid said...

Alhamdulillah nampak sihat dan segak.. memang senyum sokmo kalau ada orang buat birthday suprise..walaupun cuma meehoon goreng.. satu lagi, suka tengok anak-anak yang 'berani' peluk cium abah..tak semua anak boleh buat macam tu tau..

Zura@Iwan said...

selamat ulangtahun kelahiran buat Abah abg fadzil yg ke 75 tahun..

wantie said...

Happy b'day untuk bapa mertua akak. moga di beri kesihatan yang baik.

betul tu kak. mak ayah suami mcm mak ayah kita jugak kan

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

seronoknya tgk majlis ni...
mesti abah terharu kan..

el said...

best dpt kumpul rmai2 mcm ni sambut hari lahir ibu bapa kita..sure ibu bapa kita seronok bkn main lagi..ekekeke

❤Kamsiah❤ said...

semoga pakcik sentiasa diberi kesihatan yg baik..

tifa anvar said...

Bukan harta bende yg mnjadi ukuran hanya kasihsayang yg prlkan d usia emas mcm nie. Smga FIL lona pnjang umur

Rinna said...

Alhamdullillah Abah masih nampak sihat.. Epy belated besday Abah..

Kesuma Angsana said...

seronok bila masih ada orng2 tua ni.. teringat arwah abah KA .. alfatihah buat semua yang telah pergi mendahului kita yer

Gieyana said...

mmg romantik abah n mak akak..:-)