Thursday, October 10, 2013

Bandung - Check out...

22.05.2013
RABU

Bila aku dh timbang berat beg aku....aku pun hantar penimbang berat badan yg dipinjam dari Reza tu ke bilik kawan2 ni pulak.
Jom tengok bilik dorang sebelum check-out, hehe..
Bilik ni sesuai utk famili..ada 2 tingkat. Kat bawah dalam bilik ni ada satu katil king...Idah ngan Zety yg guna
Tgk laa tu...ada yg tak settle lagi, hihi. Maklum ler...kang nak gi masuk beberapa FO lagi. Nak pi Pasar Baru lagi. Kena standby beg kosong ler nak taruk mende2 yg dibeli nanti tu, kan....ngee..
Satu extra bed..ni katil kak siti..
Naik kat atas......
Ada 2 katil single. Katil ni maksu ngan anak sedara dia yg guna...
Dh selesai amek gambo dalam bilik ni...aku pun balik bilik aku semula.
Nak periksa kot ada apa2 yg tak terperasan tertinggal masa kemas2 tadi...
Abg dh off butang tv.....dah pasti semua ok...leh laa ucapkan selamat tinggal pd bilik ni, :p
Bergambar depan pintu. Bilik ni mmg best...senang sgt nak pi sarapan pagi. Keluar aje..leh nampak cafe.
Dh pasti semua ok...leh laa keluar. Eh, apa pasal penimbang berat badan tu ada kat aku balik?? :p
Alahaii..aku nak masuk letak botol air mineral kat dalam van pun abang nak amek gambar..
Staff hotel tolong masukkan beg kat seat paling belakang. Mmg seat tu takde sape duduk pun.
Bergambar ngan Ina. Belakang van ni masih belum penoh sebenarnya ni...kang ada lagi yg dorang nak isi.
Hari last kat sini baru ler Reza terbukak citer yg stoberi fresh blended paling sedap di Bandung...kat sebelah hotel kitorang ni aje....Maka idah pi laa beli jam-jam tu jugak.
Kedainya kat belakang kitorang tu...
Mmg sedap. Ia dikisar dgn buah stoberi yg fresh.
Yg dpt kat kebun stoberi dorang tu pun tak sesedap ni...kata Idah.

Nota ALONA:-
~Keje2 jugak...hal anak2 jangan diabaikan.

2 comments:

wantie said...

dah nak balik dah. sib baik akak wak beg berat noh. beg kosong memang wajib kalau nak nyopping

tifa anvar said...

Cntik bilik hotel die. Nmpk kemas n bersih