Thursday, October 3, 2013

Dulu tak kisah...

Skang ni...hanya Cintamaniszlite jer yg dpt iklan berkempen ni dari 2 blog lain yg abang letakkan dlm akaun nuff yg sama. Tp tak mengapa lah...cintamaniszlite ni mmg aktif sket. Ada jer tuan dia nak simpan citer. Ada jer citer yg dia nak kongsikan kat sini, kan..huhu.
Blog lagi satu tu...blog cari makan. Info yg tersimpan pun tentang hal2 berkaitan aje laa.
Blog along pulak.....sangkut dh berapa lama. Asal balik umah aje...sebok ngan mende lain. Tapi bila cikgu2 kata blog dia bagus ada info tentang maktab...sampaikan cikgu HEP pun cerita pasal blog ni kat pelajar2 lain kat surau maktab (sbb cikgu ni gugel tentang maktab tu yg jumpa blog along ni)...baru ler dia rasa semangat nak apdet. Tp atas faktor kekangan masa...tak dpt ler lagi nak apdet. Dh dia pun sebok ngan gerak gempur bagai, kan..
 Iklan Escape Teaser tu....dok lama2 ye..leh kutip lebih banyak lagi, hihi..
Alhamdulillah, laju laa sket jumlah RM terkumpul sejak dua menjak ni.
Dulu aku tak kisah sgt pasal nuff ni. Tp skang ni amek tau jugak laa, hehe.
Walaupun begitu blog aku tetap mcm biasa jugak laa. Takde citer2 luar melainkan ianya berkaitan ngan kisah aku, ngee..##ada aku kesah??..hihi...takpe, normal tu...normal..mmg perkara biasa laa tu ;)

Nota ALONA:-
~Entah lah labuuuuu....Nasib kau laa labuu....

6 comments:

Nad MamaZN said...

uiiii mahsyukkkk!! :)

ala, citer jek,
saya suka jek citer2 yg akak share
walau sbnrnya biasa2
tp rase mcm bersembang depan2 muka
hehe

tapi tu la...
sori ek kak
sbb dah tak kerap dtg sini
line tenet harapkan dari henpon jek huhu
streamyx ke, unifi ke sume nan ado
entry kt blog tu pun saya siap2 auto publish
sori ek...
nnt saya cuba kerapkan semula dtg sini ^____^

el said...

wooooooooo berderet2 nuff akk
tp kan kak el tgk kan mmg skun nuff rajin bg BE tp yg xbest tu amount tu skit je dpt..hahah ape kes ni ek..sllu lau setiap hari adalah xbyk oklah kan..tp la ni amount ssh woooo ..xpelah janji rezeki kt situ ada kan..

el suka bc blog akk..ada identiti sendiri..akk lau story dr A-Z..xde yg xkurang..semua terlebih lebih hehe

wantie said...

memang tak kisah pun T ni. dok peram gitu lah..hahaha...

ni dah akak wat entry nak pergi usha la jugak

Kesuma Angsana said...

mmg rezeki lah tu... done clik2 nuffnang dah yer hehehe

Rinna said...

Alhamdullillah rezeki tuh.. plan2..ada gak masuk.. :)

Zura@Iwan said...

zura lagi la kak..
nk update sokmo malas..no idea..huhu
lg la BE malas nk menjengah kan..

brp dh kak nuff yg terkumpul?