Sunday, October 20, 2013

Buat lagi...

Hehe...buat lagi cheesekut sbb....cheese cream + susu ari tu ada belen lagi.
Tu yg pi beli lagi biskut ngan susu segar, ngee..

Buat awal petang...malam dh leh makan.
Aku buat bekas kecik aje pun. Cukup ler utk stok berdua ni, hehe.
Somi aku ni suka makan...tp bukan laa sekali makan tu pulunnn.
Sekali makan sepotong. Nanti2 pulak...makan lagi sepotong, gitu..

Tapi ye lah...bkn leh makan selalu. Cheese cream ngan susu pekat, kan, paham2 aje lah, hehe..
Aku buat lagi ni pun sebab belen cheese cream + susu yg dh mix tu ada lagi :)

Nota ALONA:-
~Perlu gigih, tekun berusaha....

5 comments:

ibuayu said...

Teringin tapi x tahu bila nak buat hehe

Rinna said...

Teringin nak buat..tapi tak terbuat2 lagi.. adess sedapnyaa nengok.. plak.. :)

tifa anvar said...

Cheesekkut nie lagi lama ddk kat peti sjk lagi sdp.

el said...

semua bhn ada cuma cream cheese tu kena beli..lupa lak nak beli smlm g borong brg dapur kt tesco huhu

Zura@Iwan said...

sng buat kan kak..
tk yah bake bagai..
zura buat sekali je la..
tp iwan kureng sket cheese2 ni..