Tuesday, March 25, 2014

Beli bunga online..

Aku beli bunga ni...online, hehe.
Online...dan dipos guna kurier..

Bunga ni aku beli dari sorang kak senior aku masa sekolah vokay dulu.
Dia skang buat bisnes gini.
Tengok umah dia mmg best. Dh 2x dipilih masuk majalah tentang hiasan rumah ni.

Aku leh oder ni sbb tetiba tingin nak ada bunga gantung pulak.
InsyaAllah, tak lama lagi umah ni nak sambung sket awning dan lantai biasa kat depan tu...Abes ler pokok2 yg tak terjaga tu akan dibuang. Ruang tanah makin mengecil. Jadi, lebih best kalo ada pokok bunga gantung ni.
Kak anis kata, bunga ni tahan lasak. Dia pun dh bagi cara nak jaga pokok bunga ni.
Aku tak tau ler serasi ke idak ngan bunga ni. Harap2nya serasi laa.
Lain kali nak beli kaler putih lak.
Pastu, beli kaler pepel, hahaha..
Sedang elok tergantung kat awning sang kancil ni..
Tak sangka pokok bunga ni leh beli online dan dihantar kurier, hehe..
Mesti kak nor ingat aku beli kat Cameron Highland ni....sebab kurier sampai hari aku balik dari Cameron ler, hehe.

Nota ALONA:-
~Harap2nya serasi lah...ye..

6 comments:

Nad MamaZN said...

saya tau gak bleh beli bunga scr online
sbb ada kawan blog yg aktif membeli pokok ni hehe

Zura@Iwan said...

wahh..
hntr courier ye kak..
seb baik elok je smpi..

pokok bunga ni ye kak?
best la bleh tanam bunga2 kt rumah..
sy ni tgn tk seni..hehe..

el said...

perghhhhh ada ek org jual bunga hidup online..sng lah cam tu..bape kosnya tu kak
mmg lawo pokok bunga ni..warna dia terang..lau beli byk2 gantung lagilah cantek dah supe cam kt CH :)

attyfir said...

baru pertama kali dgr ni .
beli bunga online .

wantie said...

ooo.. baru tau yang boleh beli pokok bunga ni secara on9

Munah Osman said...

Salam boleh bgi alamat tmpt bli online tu kebermint juga..