Saturday, September 8, 2012

Gambar yg tertinggal...

Kenangan Ramadhan 1433H (1)
Ni bkn apa tau...gambar ni aku jumpa dlm henpon abg. Sayang lak kalo tak simpan kat sini. Kenangan jgk ni. Kenangan kitorang gi Parit Buntaq semata2 nk gi beli tudung utk raya, haha...
Yui pun ikut masa ni. Dia shopping tudung raya utk dia dan mama dia punya.
Pilih...pilih..kat sini ramai peniaga dorang dari kalangan peniaga kemboja yg lawa2 jer dari mak hingga ke anak gadisnya..
Yui tgh khusyuk pilih2 tudung utk mama dia..
Camni rupa2nya muka aku bila tgk dari pandangan sisi camni?? huhu. Dulu tak mcm ni...tp gara2 tragedi 18 Oktober 2010 ia dh berubah sket...ginilah jadinya.
Akiss, budak kat belakang tu nk kawan ngan akiss lah..hehe..
Masa aku masukkan gambar ni kat dlm fesbuk ari tu...kelakar pulak bila otomatik fb tagging kat gambo patung kanak2 tu. Kat muka Akiss mmg takde lah psl muka dia tutup ngan tangan...
Comeyy...patung kanak2 ni pun kuar page mcm ni. Nk kena tag sape dia..........hehe..
Gelak...gelak..kui..kui..aparah!!!!!
Kenangan Ramadhan 1433H (2)
Gambar kat bawah ni kuih raya yg diberi setiap pek kepada semua staff kompeni tempat abg keje...Alhamdulillah, Ramadhan ari tu dorang bg kurma mariami saiz besar2 tu, bg kad raya kosong utk staff2 kasi laa kat sape2 yg dorang suka, (hehe)....dan diberi pek kueh raya ni.
Ada tart nenas dan kepek pedasssss...


Berita Terkini dari majikan abg
DAN....mulai Rabu 05 September 2012 ari tu...waktu ofis abg bkn lagi 8.00 - 5.30 setiap hari Isnin - Khamis dan 8.00-4.30 setiap Jumaat.
TETAPI sudah tukar dari 8.30 - 5.30 setiap hari Isnin - Jumaat. Mcm untong laa jgk sket...psl abg leh gi keje lambat sket dan balik seperti biasa kecuali hari Jumaat kena keje lebih sejam dari waktu sebelum2 ni...hehe..

Abes citer...

Nota Alona:-
~Letih jgk hari ni....tapi seronok.

3 comments:

Ena's Palace said...

tertanye² pe tragedi 18 oktober tuh?

atty's said...

apa jadik 18 oct?

[-suziey-] said...

tragedi ape yg 18 oktober 2010 tu?