Thursday, September 27, 2012

Kuali pemanggang murah LENO

Semalam aku dpt katalog LENO yg baru. Dok belek2..tak sangka dorang pun ada jual kuali pemanggang mcm pemanggang ajaib are-ikan tu. Lebih besar kot saiznya...30cmx24cm..

Harga dia RM109.90. Kalo ahli LENO leh dpt diskaun 10%. Kalo ahli ada points 50VP pulak...cuma tambah RM89.90 aje utk sebijik pemanggang ajaib ni. **Uii, aku mmg ada points byk tu, hehe.
Yg ni mcm spesel sket sebab kuali ni boleh dipisahkan utk jadi mcm kuali pan biasa.. Tp kualiti aku tak tau laa mcm mana, hehe..

Aku dh ada pemanggang ajaib are-ikan dari Menang Glassware tu...mcm takde keperluan pulak kalo nk beli lagi sebijik hat ni...ngee.
Sape nk beli...gi ler kedai LENO berhampiran skang...hehe..
Jgn ketinggalan membeli sebijik kuali pemanggang mcm ni, ye...hehe..

Abes citer...

3 comments:

Zura@Iwan said...

kak..beli kt LENO guna point tu ..lps tu kasi kt saya...hahaha..

lawak je ye kak..hehe

atty's said...

aty pun ada beli pemanggang ajaib ni utk emak aritu..

wantie said...

tak tengok lagi katalog leno tu. nanti leh la beli. point t tu cukup ke idak pun tak sure la.

best ar kuali ni. hari tu nak beli kat cosway tak jadi.