Thursday, October 11, 2012

Takwim Persekolahan 2013

Aku dpt takwim ni dari Ticer Leila kat fesbuk dia...hehe. Sgt berguna utk mereka2 yg merancang percutian bersama keluarga ketika cuti sekolah pd 2013 nanti. Di samping tu sgt berguna jgk utk bakal2 pengantin yg sedang memilih tarikh utk melangsungkan majlis ketika musim cuti sekolah pd tahun depan..

Bila tgk takwim ni....satu yg ketara adalah cuti sekolah bulan Mac....lambat pulak, kan?? Selalunya tengah2 bulan cutinya.
Aku setakat ni takde ler plan apa2 pun lagi utk tahun 2013 ni...selain merancang nk gi cuti2 kat Pulau Tioman beramai2. Tu pun ntah laa. Tak survey apa pun lagi, hehe.

Boleh jugak rujuk sini utk cuti umum sekaligus cuti sekolah 2013...
Dh leh tgk cuti raya Aidilfitri bila, cuti CNY bila utk cuti2 ketika PEAK SEASON, hehe....dan leh tgk cuti extra bila ada cuti jatuh pada hari AHAD, hahahaha.....

Nota ALONA:-
~Tahun depan...InsyaAllah, along bakal menduduki SPM....uish?? anak aku dh bujang lahhh!!!

6 comments:

Rinna said...

Rajin tul Na gogel yer.. TQ ekk.. bagi link.. leh laa plan2 cuti2 malaysia nanti.. :)

atty's said...

aty aritu pun dah google siap2, nak tau cuti umum utk tahun dpn..tp x de plan pun nak ke mana

wantie said...

harus la kan . tak cadang nak jenjalan mana lagi ni.

Zura@Iwan said...

dh kuar cuti utk thn dpn yer....cpt ye nk masuk 2013..hehe

Kesuma Angsana said...

amboi advance nyer !

Cikgu Ma said...

saya pun dah amik takwim...xder plan pa pe...hihi...tu la, tak der org datang meminang lagi, kalo tak bleh plan g honeymoon ^_^