Wednesday, October 17, 2012

Koleksi keychain Akiss...

Semalam akiss bawak keluar lagi kotak yg berisi koleksi keychain dia, huhu...Seronok agaknya tgk key chain dia byk2 dan berbagai rupa tu.
Aku tanya laa..."brp byk keychain tu, kiss??"
"89....ibu tambah laa lagi satu nk bg jadi 90"....amboi2..keychain dia dh mcm tu punya byk...nk cukai key-chain ibu dia lak?? ish..ish....

Sebenarnya aku tak buat koleksi key-chain cuma ada laa beberapa yg aku rasa nk guna tu aku simpankan dulu sementara nk ada anak kunci nk digantungkan kat situ, hehe...Yg tu laa yg dia dok mintak tu, mm...
Biarlah...setakat minat keychain ni takpe ler lagi. Dari minat pd barang2 yg susah nk dapat lagi ler payah. Aku tgk rancangan OBSESI kat TV9 setiap Selasa jam 10malam tu pun....lahhh......ada yg sanggup  berhabis berpuluh ribu duit utk dapatkan sesuatu utk menambah koleksi dorang kerana dh MINAT & terlalu OBSES!!!!

Nota ALONA:-
~Masih kumpul setem tp byk isu khas dlm senarai 2012 aku terlepasssssss....huwaaa...

8 comments:

wantie said...

mak ai.. banyaknya..
boleh wat koleksi ni.

Delimasari said...

wah222koleksi bnyk tu

Nad @ MamaZN said...

Kak lona, kasik alamat jap kat FB, ada keychain nak kasi akiss..tak guna pun ni..dr amerika ngan sarawak

Kesuma Angsana said...

wah betul2 koleksi ni!

cikbedahlaser said...

hahahaha xtvt kumpul mengumpul ni mmg best kan...
dlu time skolah ade buat xtvt kumpul keychain ni.. skrg mana tah pegi nye.. hhahahah

Zana said...

Salam Alona, anaak akak Muaz skrg sibuk simpan keychain... bagus berhobi ni...

❤Kamsiah❤ said...

kena buat kabinet utk dia pamerkan koleksinya tu hehe

Rinna said...

Waah byk nya koleksi akiss.. rajin betul mengumpul yer.. :)