Tuesday, April 23, 2013

Dapat setem..

23.04.2013
SELASA

Alhamdulillah, dh sampai dh surat dari sorang sahabat dari KL ni.
Dalam tu ada setem........setem USA. Tp semua setem jenis yg sama laa, hehe..
Aku tak kisah pun. Asalkan setem yg takde dlm koleksi aku...aku amek jer.
Timakasih Amy...
Citer pasal hobi kumpul setem ni....sebenarnya dh lama aku tak ikut keluaran khas sejak tahun lepas lagi. Selalu terlupa tarikh keluarannya wlpn ada print dari website. Sedar2 dh terlepas...mmg melepas!!!
Jadi skang ni...ikut ler. Kalo ingat aku pi beli. Kalo idak...sepi jer laa album tu dari koleksi terbaru, ngee..

Nota ALONA:
~Ada sesape nk bagi aku setem2 menarik?? hehe..(wahh, main mintak jer ye!!!!!)

10 comments:

wantie said...

tak sempat nak berhobi kumpul setem tu kak.

ni rasa mcm baru nak start balik hobi membaca T . rasa mcm ada masa sikit kot dah ni.. heheheh

Kesuma Angsana said...

amboi minat juga yer

Rinna said...

Dulu kecik2 hobi ngumpul stem..skrg nie..dah tak minat dah..

Rajin betul Ina yer.. bagus tuh.. tgk stem cantik2kan mana tau kut2 nanti ada org nak beli plak :)

ibuayu said...

Akak memang kumpul setiap keluaran..PAR sekolah yg tolong belikan setiap kali keluar...kalau boring suka belek2 stem

TiranaAduka said...

salam
Peminat setem upanya.
Jom tukar2 dgn ta.

ANNA MARIANA said...

wah, peminat setem ni.. hobi anna kumpul gambar tok ti.. hhihihihi

❤Kamsiah❤ said...

hobi yg tak lapuk dek hujan hehe

Zura@Iwan said...

zura pun lama tk terjebak ..masa sekolah dl ada la hobi kumpul setem..

byk gk tu setem USA kak..hehe

el said...

lohhh akk pengumpul setem ke..baru el tahu..hehe

atty's said...

aty pun pengumpul setem. :)