Saturday, January 26, 2013

Pertama kali sarapan KFC

26.01.2013
SABTU

Pagi tu kitorang nak ke Teluk Intan..
Bila semua ngan aktiviti bersiap....aku pun tak sempat nk buat sarapan.
Aku ngan abg pun amek keputusan utk try bersarapan pagi di KFC. Dari dulu dok tgk iklan dia mcm best aje menu2 yg disediakan tu, hehe.. Cuma baru kali ni terbukak hati nk mencubanya.

Aku ngan abg order Cheesy Egg Bun Combo.
Akiss ngan angah order Riser Combo..
Riser combo akiss ngan angah tak sampai lagi...huhu..
Uiish...tgk abg makan ni...tingat kesedapannya..
Hmm....sedap laa...mmg sedap. Leh datang lagi makan sarapan pagi ala omputih kat sini, hehe..
Rilek-rilek bersarapan pagi sambil baca suratkhabar yg disediakan kat situ. Takde ler hingar bingar mcm kat kedai mamak, hihi.

Nota ALONA:-
~ Dan kita leh try wat cenggini jgk kat umah walaupun takde laa 100% rasa sama mcm ni, hahaha...mesti tokey KFC tak suka dgr ayat aku jap ni tadi, hehe..

5 comments:

ibuayu said...

akak pun tak pernah breakfast lagi kat KFC ni huhu

Nad MamaZN said...

Breakfast org puteh=)

DeLLas said...

leh dh nk gi london pasni..

el said...

hahah siyes tgk pic abg kak lona mkn...lapaq lak haha

Ena's Palace said...

tak pernah try lagi..
mcm sedap jer