Sunday, December 9, 2012

Confirm!!!!

Huhu...timakasih Nad bagi cadangan agar akak gi tonton.com.my tu.
Kena daftar rupa2nya ye kalo nk masuk tgk TONTON tu, hehe.
OK.............nk tengok Galaksi ulangan cepat2 punya pasal aku register!!!
Tapi orait jugak....bila2 leh tgk ulangan rancangan yg kita nk tgk khususnya dari media prima kot2 tertinggal, kan..hehe..

Ok...masuk TONTON...terus klik channel....dan cari TV9. Cari rancangan galaksi terbaru...yeah!! dh jumpa. Ok......cuba pastikan kat ner agak2nya lagu ekspress rakyat tu?? Ye, sebelum citer Didie Alias. Rupa2nya selepas citer pasal artis dangdut Indon tu, mm...berkaitan waktu susah artis tersebut....naik keretapi kat sana, hehe..

Cepat2 jer aku ctrl alt print screen, haha..
Ada 2 kali gambar ni keluar...waktu mula2 dan diulang sekali lagi kemudian tu. Lagu ni bkn pasang abes pun. Mmg Galaksi style dorang mcm tu. Akan pasang lagu berkaitan ngan cerita artis yg dorang dok paparkan masa tu..

Aku dh try gugel imej kali ni kata kunci dia...Ekspress Rakyat. Ha'ah...mmg keluar gambar ni dan lagi satu gambar milik cintamaniszlite pasal keretapi ni kat situ. Lagi satu tu...gambar tandas dalam keretapi tu, hahahaha...

Ok...dh puas hati bila tgk Galaksi tadi. Mmg gambarnya dari blog kesayangan aku ni. Takde apa lah...saja seronok lah, kan. Takde ler segmen ni bermaksud boleh mengglemerkan blog aku ni...cuma orang2 yg biasa ngan blog aku aje akan terperasan perkara2 mcm ni.

Nota ALONA:-
~Ingatkan nak apdet pasal cuti2 ke Melaka...tapi apdet pasal ni pulak??
~Sebenarnya tengah letih ni....sehari suntuk kat Lubuk Merbau amek gambar pengantin. Tp hari ni best lah...1st time amek gambar outdoor ngan pengantin kat bandar Kuala Kangsar. Ngan keadaan hujan lebat....kitorang ada pengalaman kat mana nk shoot di waktu begitu. Dan mujur kul 6 lebih ujan reda...dan kitorang dapat shoot berlatarbelakangkan Masjid Ubudiah..syukur Alhamdulillah. Rezeki kitorang dan rezeki pengantin jugak!!!

6 comments:

Nad @ MamaZN said...

Ala kak..follower ramai pun x semestinya sume terjah blog org tu..contoh cam sy la..kalu x akak.je yg dtg bg komen sape lagi, hehe...
Glemer sgt pun kurang privacy, haha!
Tp akak bleh la kot kalu nk wat iklan photog penganten =)

Akak citer la apa aje pun.. Sy dtg pnye...walaupun bukan setiap entry, hihi...

❤Kamsiah❤ said...

hehe depa bg kredit tak,guna gambar tu?

wantie said...

Ni kena mintak royalti ni. Kikikik.... mans tau pas ni kuaq gambaq len plak. Thanks kak eskrem tu t buat. Jadi la pulak. Kui kui kui

ieda said...

haa kena minta nie kak ..
glam kejap ..

saya x pernah layie tonton dlm tonton.com tuu kak .. oo kena daftar duluuuu .... hurmmmmmmmmmmmmmmmmm

atty's said...

kat opis,aty mmg layan tonton je..glamer blog ni

el said...

wahhh kuala kangsar..kpg el tu..sure gambar dia super ohsem..nk tgk bleh