Sunday, December 16, 2012

Kopi baru.....

Ari tu gi ECONSAVE.....lalu kat rak beraneka kopi.
Tapi ada satu tarikan baru....iaitu kopi baru nama Ah Huat kopi..
Yg menarik bukan rasa kopi tu...tak leh nk komen laa sebab tak penah rasa lagi kan...dan takde pulak promoter buat air utk bagi rasa sebagai promosi kat situ, hehe.. Jadi kitorang tak tau laa rasa dia macam mana sebab kitorang pun tak beli, ngee.

Jadi, apa yg menariknya?? Meh tgk gambar bungkusan kopi ni...
Kopi ni ada 4 jenis.....
Setiap jenis bungkusannya lain2 gambar ekspresi muka apek nya...
Ada yg bertuala di leher, ada yg bertali sukat di pinggang, ada yg memeluk tubuh sambil tangannya membuat sign GOOD, dan lagi satu gambar apek tu tengah tapis kopi mcm nk buat kopi tarik tu....
Ni ler muka apek yg ceria kopi nya telah pun dipasaran, hehe..
Sape dh cuba kopi ni??

Nota ALONA:-
~Lebam dh ibu jari dok memulas pulasannnn aje, hehe..

10 comments:

el said...

apek tu ke ah huat kak hehe

Nad @ MamaZN said...

Ye la kot ye...ni la apek ah huat hehe

Gieyana Muhamad said...

mcm mcm kopi skrg nih kan..sy mmg x beli instant kopi nih psl gula tinggi sgt..x bagus gak kalau diamalkan..huhu

abang said...

kebanyakan minuman 3-1 mmg kandungan gulanya tinggi.. cuma dalam ali cafe gula dia cuma 2.5 sudu teh aje.. kalau minum byk2 mmg tak bagus.. bukan gula je tak bagus .. caffine tu sendiri pon tak elok.. tapi kalau dgn dos yg optimum ianya baik utk jantong..cukup la 2x sehari..

Rinna said...

Menarik plak..tapi tak pernah plak jumpa kopi nie lagik.. :)

wantie said...

instant kopi memang tak de la kat umah kak oi. hubby tak minum. T lagi le. Kat office ni pulak ada jugak beli untuk time time gedik nak minum je. sebungkus tu berbulan nak habis.

Ah huat ti gila glamour kot. letak je muka sendiri. kahhhhhhhhhhhhh. jimat kos.

atty's said...

baru ni,nenek aty dok minum kopi saka,byk khasiat, google le

Kesuma Angsana said...

sedap ke

A I R I N A said...

sedap kopi ni..especially yg kurang gula,my mom minum ni diabetic turun mndadak..alhamdulillah nk teruskan minum kopi ni..

Anonymous said...

ah huat bukan 3 in 1 la. klu x campur gula, memng rasa pahit ja. tak der rasa manis walau sikit pun. kalau takutkan gula, x pyh la campur gula asalkn korang boleh tahan dengan kepahitannya. ingredients nya pun memng tiada gula.