Saturday, February 9, 2013

Menghalang laluan....

Mmg tu dh keja dorang....hantar tanah utk tambak lombong yg nk dijadikan lot dirikan umah.
Itu aku paham!! Tapi, tolonglah...janganlah nk menyembang lama2 pulak kan!!! Yg menyembang tu mcm ler dia tuan tanah lot & tokey tanah merah yg diangkut tu. Padahal, sorang tu jiran baru aku ni...sorang lagi driver lori tu..adeii..
Dah laa lori tu dok tengah2 jalan.
Hmm...dari nk cepat leh jadi lambat ler aku.
Mujur ler ngan sang kancil aje. Leh gak ler pusing kat depan umah aje. Ke depan...reverse 2-3x baru lepas. Kalo idak leh terus jer lalu jalan tu..........
Mujur jgk ler jalan depan umah aku ni bukan jalan mati, huhu..
Mgkn disebabkan SEBAB tu...dia suka2 hati jer laa parking lori mcm ni dan berborak2 pulak?? ish..ish..

Nota ALONA:-
~Letih.......................

1 comment:

Mohd Pk said...

he3...itu tanah kasi tinggi ..baru ada baik,nanti air naik, rumah selamat ooo.
sabo ajelah...sdg dlm pembinaan