Monday, February 25, 2013

Rindu-merindu....

Pagi tadi...
abg inbox kat aku....satu drp link fotopages kitorang. Gambar kenangan ketika kitorang gi Melaka beberapa tahun lalu....
Tgk sama-sama tp aku tengok kat skrin pc di rumah. Abg tgk kat skrin pc di ofisnya lah, hehe.
Tetiba rasa rindu sgt...rindu ketika pembesaran anak2 di depan mata.

Aku save gambar ni...utk simpan kat blog.
Rupa2nya abg pun ada simpan satu gambar anak2 (bkn gambar ni) dari fotopages ni di fesbuknya..

Semoga sihat sejahtera semuanya...
Walaupun Sabtu ari tu kitorang gi jengok akiss, pagi semalam sempat singgah jap jengok along, dan kemudian terus ke Lenggong outing ngan angah....tapi kerinduan tetap datang menerpa.

Buat anak2....ibu dan abah sentiasa doakan yg terbaik mengiringi kalian semua. Teruskanlah perjuangan sehabis baik.

Nota ALONA:-
~Anak2 anugerah terindah....

8 comments:

Nad MamaZN said...

Btul... Sgt indah
Tp tu la kan..
Tu pun ada lagi yg buang n dera anak
Sedih saya..

el said...

alahh comel betul depa 3 org time kcik2 tu no...parents sape x rindu kak woiiiii

Bellezza Bunga Matahari said...

mood merindu la ni... :) haruslakan sekarang mesti terasa rumah sepi aje.. xpe.. depa jauh tu untuk berdikari dan menimba ilmu.

Kesuma Angsana said...

hati seorang ibu kan ...

Zura@Iwan said...

sure la rindu kak..tmbh2 bila tatap gmbr dorang masa kecik2..

adoyai cpt masa blalu kan..

::NureeN:: said...

rindu anak2 kadang2 buat kita x senang ddk kan.. cepat2 je nk peluk drg :)

CheNamNam said...

entah kenapa airmata sy jatuh baca posting nie..sempat ker sy tengok ank2 sy membesar nanti...Allahuakhbar..

wantie said...

ala comeinya budak budak tu.

dah biasa anak anak ada kat umah tetiba serentak je masuk asrama. dah la tu semua anak anak akak masuk asrama. memang terasa sunyinya.

apa xtvt akak bila husband pergi kerja?