Friday, March 1, 2013

Dh bawak keluar...kali ke-2..

Hehe....tinggal byk ni aje duit kat akaun nuff aku.
Mana taknya....minggu lepas aku yg soh abg bawak keluar duit tu setelah dikumpul2 semula sejak dh tunaikan pd Ogos/September 2010 dulu, kuikui. Lama jgk, kan nk dpt byk ni??
Tinggal byk ni aje setakat malam tadi. Kena kumpul semula, hehe..
Alhamdulillah, ada laa jgk kan walaupun tak semeriah nuff yg kengkawan blogger lain dpt. Ye lah.....blog aku ni cuma blog citer tentang berkaitan ngan diri sendiri, keluarga...gitu aje. Di samping blog Inaldafoto utk tolong2 tambah nilainya, hehe.

Yg peliknya, kat Inaldafoto tu yg lebih kerap dpt BE dari Cintamaniszlite. Padahal, lebih ramai yg menjengok2 sini dari kat blog lagi satu tu, mm. Saja tau dorang ni!!!

Kengkonon bawak keluar ni nk guna belanja gi Bandung nanti ler, hihi. Utk tambah2, kan...hehe. Byk sket leh nk membeli-belah, kuikui.
Tapi aku kena tambah lebih kurang RM10 duit sendiri nak cukupkan nilai MYR nuff ni utk ditukarkan ke duit IDR sejuta, hehe.
**Leh dpt agak ler kan berapa RM nuff yg aku dok tunggu ni, kan??...hehe..

Ni pun tak tau ler bila leh dpt. Nuff pun setakat ni takde emel apa2 lagi kat aku utk pengesahan....mmm.

Nota ALONA:-
~Terima kasih jugak pada kengkawan yg sudi masuk Cintamaniszlite. Gembira dengan persahabatan ini...nuff bukan tujuan utama...tetapi nilai persahabatan di alam maya ni yg lebih istimewa.

10 comments:

❤Kamsiah❤ said...

akak dh klik fazura tu..utk tambah duit nuff...utk pi indon nanti kikikik..

Nad MamaZN said...

Rm300???
Waaaaaa...
Manyiakkk tu
Hehe

dayana yana said...

k....
selamat ke Bandong...

mamawana said...

Tahniah... Tahnniah..

wantie said...

tak pe kak kita pelan pelan menabung. hehehehe...

ayu Ismail said...

Banyak tu..akak punya baru brp puluh ringgit je dah 3 thn berblog huhu

el said...

fuh byk BE akk..masyuk ada 2blog ni eh..smbil berblog tambah pendptn kan ke mn nk dpt cam ni..hehehe

kemei said...

hahhaa...tahniah2...ok lah tu...nurul langsung x pernh dpt..lagi lucu x pernh tahu pn sblum ni...kita perlu dftr dgn nuff tu...heee

Kesuma Angsana said...

tahniah byk jugalah tu

Zura@Iwan said...

bestnya akak..rezeki kan...

saya ni ntah la blog tk femes kut..tu psl ntah bila nk cash out nuff ni..ahah