Tuesday, March 26, 2013

Lulus....

26.03.2013
SELASA

Pagi kul 7.30 dh keluar umah menuju ke SEPAKAT.
Selesai pendaftaran ujian kat kaunter...............terus ke trek dgn beberapa proses akhir sebelum menunggu giliran utk ujian. Hari ni peserta sgt ramaii...terutama budak2 sekolah. Maklum laa...dlm minggu cuti ni...cuma hari ni jer ujian utk motorsikal diadakan.

Along dh amek result kat penguji dari JPJ..
Kena tandatangan jgk kat borang ujian depan penguji...
Alhamdulillah....dh lulus. Senang hati aku.
Lesen esok leh buat dh kat JPJ kalo nk siap masa tu jgk. Kalo nk suruh agen buatkan...kena tunggu 3-4 hari baru lesen siap dan dikenakan sedikit komisen.
Jadi, esok aku nk ke JPJ pulak ler utk wat lesen P utk along. Alg dh leh guna masa cuti sekolah ni.

Nota ALONA:-
~Ujung tahun ni giliran angah pulak utk amek lesen B2. 
~Lepas abes exam SPM...along dh leh amek lesen D....hehe...Sediakan duit dari sekarang...

6 comments:

maria firdz said...

tahniah2.. bgus2 jadi penunggang yg berhemah ea... :)

Rinna said...

Wahh tahniah Along..dah ada lesen yer.. kejap jer esok2 dah boleh jadi driver utk ibu dan ayah plak.. :)

wantie said...

mestilah lulus kan along.. tengok la sape bodyguard. Ibu kamu yg tercinta. kalau tak banggakan ibu sendiri siapa lagi?

Nad MamaZN said...

Congrats along!

el said...

wahhh berlumba2 pakat amek lesen
ada agenda ke pas ni kak...
konvoi kot hehe

atty's said...

anak aty no 2 pun alhamdulillah dah lulus moto..ni tgh continue bljr kereta..dah lulus kereta baru dpt lesennya. tahniah along