Thursday, March 7, 2013

Terima kasih sahabat...

06.03.2013
RABU

Hadiah dh sampaiii tengahari semalam....yeargh!!
Sape tak suka bila dpt hadiah, kann!!! ngee...
Kotak yg kiut diterima...apa isinya??
Ok laa...hadiah ni adalah dari seorang sahabat blogger dari Penang nun...
Katanya aku pemenang GiveAway :- Pengomen Tegar Februari 2013....(ke 4)

Al-kisah:-
Aku mmg tau sahabat ni ada wat GA kat blog kesayangannya dan masa tu aku tinggalkan komen biasa2 aje. Aku tak baca betoi2 pun sbb aku ni mmg tak penah lagi join GiveAway atau Contest yg dibuat oleh sape2. Bukan tak sudi....Tapi tak tau laa naper. Aku sendiri pun pelik....huhu.

Selalunya jika kawan2 ada buat GA atau contest...aku akan bagi sokongan moral aje. Tu sebab bila ada entry mengenai GA atau contest sebagai sticky mode dlm blog kawan2...aku tak baca abes pun syarat2nya dan kekadang cuma tinggalkan komen sekadar utk sokongan semoga kontes @ GA itu sukses!!! (hehe..sori, ye).. 
**Tp kalo entry biasa tu aku akan baca betoi2, hehe...

Tu sebab bila aku tgk Zura ada entry baru kelmarin...aku pun gi blog dia. Rupa2nya dia umum pemenang laa....dan memeranjatkan dlm senarai 4 pemenang tu ada nama aku!!! uii....terkejut. Disebabkan terkejut...aku pun gi klik semula tgk entry GA zura tu. Nak tau gak mcm mana aku leh menang...dan baru baca detail syarat2nya. Rupa2nya dia pilih melalui komen terbanyak utk bulan feb ari tu....Dan kebetulan waktu GA nya ditutup penyertaan...nama aku keluar sebagai pemenang ke 4 dgn 22 komen, huhu.. Tak sangka...sungguh tak sangka.

Sebenarnya kan....dalam bab komen-mengomen ni...aku akan masuk di blog kawan2 dan bagi komen pada entry2 yg aku lom baca lagi. Kalo ada 3 tak baca lagi...aku baca laa 3-3 tu (ikut kelapangan waktu jgk lah nk tinggalkan komen. Kekadang aku baca 3-4 entry yg tertinggal tp aku sempat komen utk 2 entry aje).
Utk setiap entry selalunya aku cuma tinggalkan satu komen aje...dan terkadang tu ada la jgk tinggalkan 2 komen jika terlupa apa yg aku nk komenkan. Bukan tujuan nk hadiah ke apa pun....ia sebagai kunjungan eratkan sillaturrahim.
Mcm ni pun sahabatku risau sgt kalo aku tak suka ngan pemberiannya ni, aduhaiii....Jgn risau, akak sgt menyukai dan menerima ngan senang hati.
Kalo akiss ada masa terima mende ni....mesti dia yg sebok2 nk taruk FM tu kat peti sejuk, huhu.

Nota ALONA:-
~Alhamdulillah, murah rezeki...timakasih Zura..

7 comments:

Nad MamaZN said...

rezeki akak...
banyak ole-ole nya tu :)

saya ni, tgk keychain jek dah teringat kat akiss, hihihi

meo188 said...

hbt... rindu zmn blogger2 nie :D

nk join blik,,,

Meo's blog

Rinna said...

Tahniah.. rezeki..tuh..walaupun no 4.. :)

::NureeN:: said...

tahniah....
nureen pon ada join, tp x der rezqi..
nureen x slalu bleh bw.. hehehhe

atty's said...

rezeki tu..alhamdulillah.
aty pun sama bukan x join kalo ada giveaway ke contest ke..tp takut takde masa nak cukupi syarat2.tu

wantie said...

rezeki tu kak

Zura@Iwan said...

alhamdulillah kak slmt terima..

terima kasih sbb sudi mjadi kawan saya...moga2 betmbh erat sillaturrahim ni yer...

then terima kasih lagi kerna sudi menerima pmberian yg tk sbrpa sy dgn sng hati....syukur...